Tour of CPH

8 KM LUKKET RUTE — GRATIS AT DELTAGE
START/MÅLOMRÅDET & FESTIVALEN FINDER STED VED BLOX, BRYGHUSGADE 10

CPH BIKE TOUR
fra kl. 12:00 - 15:00

TOUR OF CPH FESTIVAL
fra kl. 10:00 - 18:00

2. JULI 2023

TOUR OF CPH

Velkommen til Tour of Copenhagen – en tur på to hjul gennem verdens hyggeligste cykelbys arkitektur og byrum.

I anledning af Arkitekturåret 2023 inviterer vi den 2. juli alle til at hoppe på ladcyklen, løbecyklen, havelågen eller noget helt fjerde og opleve byens rum og arkitektur på en helt ny måde.

På den 8 km. lange lukkede rute gennem indre København får du en unik mulighed for at opleve en bilfri by på to hjul, hvor du i dit eget tempo kommer forbi mere end 30 steder, hvor du kan hoppe af cyklen og opleve nogle af byens arkitektoniske seværdigheder.

Med Tour of Copenhagen kan du opleve, hvordan byens indretning og udvikling understøtter et grønnere og sundere København ved at skabe plads til motion og hverdagens cykelture.

Det er gratis at deltage og kræver ingen tilmelding — man hopper af og på hvor man vil. Den officielle start er kl 12 ved BLOX. 

KLIK HER FOR AT SE RUTEN

Stemningsbillede af Refshaleøen.

Ved start/målområdet ved BLOX kan man deltage i Tour of CPH Festivalen. Festivalen er sin egen Tour of CPH, hvor man kan få tur rundt i København med fokus på byrum, arkitektur, motion og sundhed.

På festivalen kan man opleve mange af de skønne områder og urbane aktiviteter, som er med til at gøre København til en af verdens bedste byer at leve og bo i. Festivalens fire områder er hver sin egen tematik: “GREEN EVERYTHING”, “SPLASH SPLASH”, “ACTIVE CITY” samt “GAME’ ON MOVE IT”. De fire områder er hver deres mini-vindue til Københavns mange aktive, sociale, grønne og “blå” områder.

Med musik og underholdning samt over 20 oplevelser og aktiviteter på programmet, er der noget for deltagere i alle aldre. Kom og vær med og prøv selv. Smoothiecykler, gamingcomputere, fiskestænger, street dance, panna bold, koncerter og meget mere. Alt sammen med fokus på arkitektur, fællesskaber, sundhed og motion.

… eller bare læn dig tilbage og nyd livet ved vandkanten. Køb en drink eller nyd maden fra en af vores foodtrucks og bare sug oplevelserne ind, før du cykler en runde mere på ruten.

BLOX og TOUR OF CPH FESTIVAL området ligger Bryghusgade 10, 1473 København K

KLIK HER FOR AT SE DET FULDE SKEMA OG OVERSIGT OVER ALLE AKTIVITETER

FESTIVAL PROGRAMME & ACTIVITIES

10:00
TOUR OF CPH FESTIVALEN ÅBNER

10:00
DAC ARKITEKTUR LØB. OFFICIEL START

10:15
RASMOHAMMED (JAZZ)

12:00
TOUR OF CPH OFFICIEL START
M. OVERBORGMESTER SOPHIE HÆSTORP ANDERSEN

12:15
DANCE ART

13:30
TALK MED MAJ D.
TRANSFORMERING AF AFFALD TIL KUNST

14:30
MGP
(BØRNE MELODY GRANPRIX)

16:00
BARBARA MOLEKO. URBAN AFRO POP

17:00
DANCE OFF KONKURRENCE M. GAME

18:00
FESTIVALEN LUKKER

RUTE INFO

Ruten er 8 km lang og afspærret for bilister. Langs med ruten vil der være trafikvagter, der vil sørge for, at alle får en sjov og sikker oplevelse på cykel, i de Københavnske gader.
TOUR OF CPH er ikke et racerløb, men en cykeloplevelse for hele familien hvor byens arkitektur og cykelmuligheder er i fokus. Så lad venligst racercyklen stå hjemme.
Det forventes at cykelruten bliver meget trafikeret med deltagere i alle aldre og cykelfærdigheder, så kør venligst med omhu og respekter andre cyklister omkring dig, når du færdes ude på ruten.

Uden for ruten gælder normale færdselsregler. Flere steder på ruten passerer store mængder af fodgængertrafik, vær særligt opmærksom her, men hav generelt opmærksomhed på andre trafikanter på ruten. Træk cyklen hvis nødvendigt for at komme sikkert frem.

KLIK HER FOR AT SE KORT OVER RUTEN

TRAFFIC INFO

Den 2. juli 2023 – når TOUR OF COPENHAGEN afvikles – er hele cykelruten spærret for trafik mellem kl. 11:30 – 15:30.

Indre by påvirkes af trafikændringer og parkeringsforbud på eventdagen.

Du kan bruge rutekortet til at orientere dig i parkerings- og trafikale forhold langs ruten. 

Mens ruten er afspærret, og indtil afspærringen er fjernet, er det ikke tilladt at køre på den. Også selvom der ikke er cykler at se.

Vi beder trafikanter respektere afspærringerne, som opretholdes, indtil det igen er sikkert at lade biler køre ind på ruten. Alle gader vil senest være åbne kl. 15:30.

KLIK HER FOR AT SE KORT OVER TRAFIKSLUSER

HAR DU BRUG FOR EN CYKEL TIL TOUR OF CPH?

Bare rolig! Vores partner Donkey Republic har mere end 5000 cykler spredt ud over hele København som du nemt kan lokalisere ved brug af deres APP. Vi forventer stor efterspørgelse på Donkey cykler i området omkring BLOX og start / mål området. 
Så lokaliser venligst en Donkey Cykel før ankomst til startområdet ved BLOX og medbring den der. Efter cykelturen kan du efterlade cyklen ved start / mål området.

KLIK HER FOR AT DOWNLOADE DONKEY REPUBLICS APP TIL ANDROID OG OS.

PARTNERE

TOUR OF CPH ER ARRANGERET AF

da_DK
Scroll to Top